Geleceğin mimarları buluştu

OMÜ Mimarlık Öğrencileri Derneği tarafından düzenlenen ‘Mimarlık Günleri ‘ Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Merkezi’nde sona erdi.

Mimarlık Öğrencileri Derneği’nin çalışmaları sayesinde düzenlenen etkinliğe katılım yoğun oldu. Bu sene ikincisi düzenlenen “Mimarlık Günleri” etkinliğinin konusu ise kaostu. Etkinliğe katılan Uğur Tanyeli, Boran Ekinci, Evren Yiğit, Fatih Güneş, Emine Merdim Yılmaz gibi birçok isim mimarlık konularındaki tecrübelerini öğrencilerle paylaştı.

ŞEHİR DIŞINDAN ÖĞRENCİLER DE KATILDI

Mimarlık Günlerine sadece Samsunlu öğrenciler değil şehir dışında mimarlık okuyan mimar, iç mimar, peyzaj eğitimi gören öğrenciler de katıldı. Yoğun katılımın sağlandığı Mimarlık Günleri sayesinde mimarlık öğrencileri, mimarlığa bakış, büyük ölçekli mimarlık, günümüz ve gelecekte mimarlık konularında saygın akademisyenlerin katılımıyla dolu dolu 2 gün geçirdi.