MİMARLIK GÜNLERİ KONYA

MİMARLIK GÜNLERİ V KONYA
4/5/6 EKİM 2019 SELÇUKLU KONGRE MERKEZİ

Mimarlık Öğrencileri Derneği olarak , her yıl mimarlık öğrencilerinin hem kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak hem de akademik ve sosyal yönden gelişmelerine yardımcı olacak seminerler, atölye çalışmaları, yapı ürünleri tanıtımı vb. bileşenlerden oluşan ‘Mimarlık Günleri’ adı altında programlar gerçekleştirmekteyiz.

MİMARLIK GÜNLERİ V
’GİRİFTİ KEŞFETMEYE HAZIR MISIN?’

programı  4, 5 ve 6 Ekim 2019 tarihlerinde Konya’ da gerçekleşecektir.

Mimarlık Günleri programı Mimarlık Öğrencileri Derneği ve Konya Teknik Üniversitesi önderliğinde Konya Büyükşehir Belediyesi ve Konya Mimarlar Odası katkılarıyla 4,5,6 Ekim  2019 tarihlerinde Konya Büyükşehir Belediyesi Selçuklu Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

Mimarlık Günleri programına mesleğinde tecrübeli isimlerden Yakup Hazan,Hakan Keleş,Ayça Akkaya Kul bizimle beraber olacaklardır.Günlük Atölyeler Serisi(GAS) 6 Ekim 2019 tarihinde yapılacak atölyeler esnasında bizimle beraber olacak. Çok yakın zamanda sosyal medya hesaplarımızdan gelecek diğer mimarları ve atölye yürütücülerini sizinle paylaşacağız.

Etkinlik katılım ücreti  şehir dışından katılacaklar için 60 TL‘ dir.Konya Teknik Üniversitesi,Karatay Üniversitesi ve Necmettin Erbakan Üniversitesinde okuyan mimarlık öğrencileri için katılım ücreti 40 TL’dir.Programa başvuru tarihleri   06 Eylül 2019 tarihinde başlayacak olup 13 Eylül 2019 tarihinde son bulacaktır.

Konya dışından gelecek 160 kişinin konaklamasını Mimarlık Öğrencileri Derneği karşılamaktadır.Konaklamaya ek olarak program sürecince sabah kahvaltıları ve akşam yemekleri tarafımızdan karşılanacaktır.

Bu dönem ki konseptimiz “GİRİFT” .  Mimarlığın neredeyse her disiplin ile bir bağlılığı bulunmakta ve bu içe içe geçen bağlar bir sarmal oluşturmakta. Bu duruma dikkat çekmek için konsept altında 4 alt başlığımız mevcut;

4 EKİM 2019

•  1.Oturum : Mimarlık Ve Girişimcilik
  •  2.Oturum : Yarışmalar ile Mimarlık

5 EKİM 2019

• 3.Oturum : İç İçe Sanat
  • 4.Oturum : Modern Detaylar ( Mekan tasarımları)

6 EKİM 2019

Atölye 1 : Ayça Yazıcı(GAS) .Konusu önümüzdeki günlerde belli olacaktır.

Atölye 2 : Atölye yürütücüsü ve konusu önümüzdeki günlerde belli olacaktır.

Not : Etkinliğimize katılan öğrencilerin Mimarlık Öğrencileri Derneği üyesi olması zorunludur.Eğer üye değilseniz program esnasında üye olmanız gerekmektedir.

Mimarlık Günlerine başvurmadan önce sosyal medyamızdan bizi takip edin!Hadi durma başvur !!!